Malermester i Slagelse og Ringsted omegn

Skal du bruge en dygtig og erfaren malermester i Slagelse, Ringsted eller omegn til dit malerarbejde? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos Palle Maler kan vi løse en lang række af forskellige maleropgaver, ligesom vi også kan stå for vedligeholdelsen såvel indendørs som udendørs for private husstande i Sorø, Ringsted og resten af Sjælland.

Kvalitet er vores kerneværdi, og derfor er du altid garanteret malerarbejde i højeste kvalitet, når du lader os stå for din opgave. Vi har kun faguddannede malere tilknyttet vores malerfirma, og vi benytter os udelukkende af kvalitetsprodukter, så du kan være sikker på at få et flot resultat, der kan holde i rigtig mange år.

Vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er en stor fordel for dig som kunde, da vores medlemskab indebærer, at vi er tilknyttet ”Garantiordningen”.

Få et uforpligtende tilbud

Hvilke maleropgaver kan vi løse for dig?

Vi er en alsidig malermester i Slagelse og omegn, og ingen opgave er for lille til os. Vi kan løse en lang række af forskellige opgaver både indvendigt og udvendigt, og her kan blandt andet nævnes:

Pålidelig og punktlig malermester

Vi lægger stor vægt på at overholde alle de aftalte leveringstider og betingelser, så du kan regne med, at vi er færdige med din opgave til den aftalte tid. Derudover passer vi naturligvis godt på dine ejendele og møbler, og vi sørger derfor altid for at afdække grundigt og korrekt, inden vi påbegynder din opgave.

Når vi er færdige med vores arbejde, gør vi altid pænt rent efter os selv, så du blot kan læne dig tilbage og nyde det færdige resultat.

Hvad koster en malermester?

Vores priser på malerarbejde afhænger blandt andet af, hvilken opgave du skal have udført. Skal vi for eksempel istandsætte og male hele dit hus, eller skal vi opsætte tapet på en enkelt væg?

Er du interesseret i en konkret pris på din opgave, kan du kontakte vores malermester i Slagelse
på 24 65 57 31palle@pallemaler.dk eller via vores kontaktformular for at indhente et uforpligtende tilbud.