MALER & MALERMESTER I SLAGELSE OG OMEGN – DIN GARANTI FOR HØJ KVALITET

Skal du bruge en dygtig og erfaren maler eller malermester i Slagelse eller omegn til dit malerarbejde? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos Palle Maler kan vi løse en lang række af forskellige maleropgaver, ligesom vi også kan stå for vedligeholdelsen såvel indendørs som udendørs for private husstande i Sorø, Ringsted og resten af Sjælland.

Kvalitet er vores kerneværdi, og derfor er du altid garanteret malerarbejde i højeste kvalitet, når du lader os stå for din opgave. Vi har kun faguddannede malere tilknyttet vores malerfirma, og vi benytter os udelukkende af kvalitetsprodukter, så du kan være sikker på at få et flot resultat, der kan holde i rigtig mange år.

Vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er en stor fordel for dig som kunde, da vores medlemskab indebærer, at vi er tilknyttet ”Garantiordningen”.

HVILKE MALEROPGAVER KAN VI LØSE FOR DIG?

Vi er en alsidig maler og malermester i Slagelse og omegn, og ingen opgave er for lille til os. Vi kan løse en lang række af forskellige opgaver både indvendigt og udvendigt, og her kan blandt andet nævnes:

  • Opsætning af tapet
  • Opsætning af glasvæv
  • Gipsspartling med bazooka
  • Malerarbejde indendørs og udendørs
  • Afhøvling af gulve
  • Gulvbehandling med olie, lak, lud og sæbe

Vi lægger stor vægt på at overholde alle de aftalte leveringstider og betingelser, så du kan regne med, at vi er færdige med din opgave til den aftalte tid. Derudover passer vi naturligvis godt på dine ejendele og møbler, og vi sørger derfor altid for at afdække grundigt og korrekt, inden vi påbegynder din opgave.

Når vi er færdige med vores arbejde, gør vi altid pænt rent efter os selv, så du blot kan læne dig tilbage og nyde det færdige resultat.

HVAD KOSTER EN MALER & MALERMESTER?

Vores priser på malerarbejde afhænger blandt andet af, hvilken opgave du skal have udført. Skal vi for eksempel istandsætte og male hele dit hus, eller skal vi opsætte tapet på en enkelt væg?

Er du interesseret i en konkret pris på din opgave, kan du kontakte vores maler i Slagelse på 24 65 57 31, palle@pallemaler.dk eller via vores kontaktformular for at indhente et uforpligtende tilbud.

Your Content Goes Here

Få et uforpligtende tilbud!

Ring til os på 24655731 for få råd og vejledning om dit næste projekt.

VI TILBYDER

Ingen opgave er for lille, og vi løser alt indenfor gipsspartling med bazooka, tapet, glasvæv, maling ude og inde – såvel nybyggeri som renovering. Vi kan ligeledes afhøvle gulve samt efterbehandle med lud, lak, olie, sæbe mm.

Alle vores medarbejder er seriøse og dygtige folk, der sætter kvaliteten af arbejdet og overholdelse af aftalte tider meget højt. Vi passer på dine ting og afdækning og rengøring er en vigtig faktor.

Vi sætter kundens behov i centrum og er kendt for vores professionalisme og fleksibilitet i de udførte opgaver.

Vi arbejder for at få tilfredse kunder og opbygge langvarige relationer.

KONTAKT OS

Finalist til Årets Håndværker 2020

Anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværkervirksomheder.

Her kan du som privatperson give håndværkere karakterer og skrive din oplevelse af en opgave.

6.000 håndværkere kæmper om titlen i ÅRETS HÅNDVÆRKER 2020 og vi er blandt finalisterne i kategorien:

Årets maler (5-9 ansatte) 2020.